De ABN AMRO heeft een actie waarbij je een bonus van € 50,- kunt ontvangen met een gespreide inleg van in totaal € 400,-. Hiervoor heb ik een ABN AMRO rekening geopend a € 1,70 per maand en direct € 400,- op gestort. Vervolgens heb ik periodiek ingesteld dat er 4 maanden € 100,- van deze rekening wordt belegd in het defensieve AA fonds. Vandaag (12-05-2021) zie ik dat er € 100,- is ingelegd en dit zou betekenen dat de bonus van  € 50,- op 12-9-2021 zal worden bijgeschreven.

Update: Vergeet niet om ook de kosten van de rekening (voor de zekerheid 5 maanden * € 1,70) over te maken op deze rekening, anders zal er niet genoeg saldo zijn voor de automatische inleg en om aan de voorwaarden te voldoen.

Aanmelden voor deze actie kan vanaf 1 april 2021 tot en met 30 juni 2021.

Ga naar de actie

Actievoorwaarden voorjaarsbonus
De kans om uw vermogen te laten groeien. Start met beleggen!
Beleg nu 4 maanden op rij minimaal € 100 in een profielfonds naar keuze en ontvang € 50 voorjaarsbonus.

Voor wie geldt de actie?
Voor klanten die nog niet bij ons beleggen. U heeft nog geen beleggersrekening en opent voor het eerst Begeleid Beleggen.

Op welk product is de actie van toepassing?
De actie is van toepassing op het product Begeleid Beleggen.

Wat houdt de actie in?
Beleg via Internet Bankieren, door een periodieke inleg in te stellen, ten minste 4 opeenvolgende maanden minimaal € 100 per maand in uw nieuw geopende beleggersrekening Begeleid Beleggen. U laat het totaalbedrag van uw maandelijkse periodieke inleg, dus minimaal € 400, van deze eerste 4 maanden in het gekozen profielfonds staan. U ontvangt uw bonus daarna, in de vijfde maand op uw gekoppelde bankrekening. U ontvangt een e-mail of bankmail wanneer de bonus op uw bankrekening is gestort.

U kunt zich aanmelden voor de actie vanaf 1 april 2021 tot en met 30 juni 2021. U kunt alleen meedoen met de actie via het aanmeldformulier . De startdatum van uw eerste periodieke inleg is uiterlijk 1 juli 2021.

Hoe werkt het?
Open een ABN AMRO Begeleid Beleggen rekening.
Meld u aan voor de actie via dit formulier .
Nadat u zich heeft aangemeld voor de actie stelt u via Internet Bankieren uw periodieke inleg van minimaal € 100 per maand in voor minimaal vier maanden in het gekozen profielfonds. Meer informatie over periodiek beleggen leest u hier.
De startdatum van uw eerste periodieke inleg is uiterlijk 1 juli 2021.
Zorg ervoor dat u voor minimaal 4 maanden voldoende saldo op uw gekoppelde bankrekening heeft staan, zodat de periodieke inleg kan worden afgeschreven.
U mag gedurende deze eerste 4 maanden uw uitgevoerde periodieke inleg niet onttrekken.
In de vijfde maand krijgt u dan de € 50 bonus op uw gekoppelde bankrekening gestort.
Wanneer wordt de bonus uitgekeerd?
U laat het totaalbedrag van uw maandelijkse periodieke inleg, dus minimaal € 400, van deze eerste 4 maanden in het gekozen profielfonds staan. U ontvangt uw bonus daarna, in de vijfde maand op uw gekoppelde bankrekening. U ontvangt een e-mail of bankmail wanneer de bonus op uw bankrekening is gestort.

Voorbeeld – start 8 april

U stelt uw periodieke inleg in met als startdatum 8 april. De 4 maandelijkse periodieke beleggingen zullen dan op 8 april, 8 mei, 8 juni en 8 juli worden uitgevoerd. Het totaalbedrag van de 4 maandelijkse periodieke beleggingen, dus minimaal € 400, laat u gedurende deze 4 maanden in het gekozen profielfonds staan. Uw bonus van € 50 ontvangt u dan in augustus.

Wat is verder belangrijk om te weten?
Om deel te nemen aan deze actie moet u zich aanmelden via dit formulier .
Om in aanmerking te komen voor de bonus dient u zich eerst aan te melden voordat u uw maandelijkse periodieke inleg voor minimaal vier maanden instelt.
U kunt alleen meedoen met de actie door te beleggen in een van de ABN AMRO profielfondsen.
U dient uw periodieke inleg van minimaal € 100 per maand zelf via Internet bankieren in te stellen.
U zorgt voor voldoende saldo op uw gekoppelde geldrekening zodat de maandelijkse periodieke inleg de eerste vier maanden daadwerkelijk kan worden uitgevoerd.
U mag gedurende deze eerste vier maanden uw uitgevoerde periodieke inleg niet onttrekken.
U kunt alleen meedoen met Begeleid Beleggen.
Bestaande ABN AMRO klanten die al beleggen bij de bank worden uitgesloten van deelname.
De Begeleid Beleggen rekening waarmee u mee doet dient in de actieperiode geopend te zijn
Per persoon kan er in totaal maximaal € 50 aan bonus ontvangen worden, ongeacht het aantal inschrijvingen. U ontvangt dus nooit meer dan € 50 per persoon.
Met een gezamenlijke rekening kunt u ook aan de actie meedoen.
U kunt niet zowel met uw solo- als gezamenlijke beleggingsrekening meedoen aan de actie.
In maand vijf na uw eerste maandelijkse periodieke inleg zal de bonus van € 50 op uw betaalrekening, welke gekoppeld is aan uw Begeleid Beleggen rekening, worden gestort.
Beleggen kent risico’s. U kunt uw inleg verliezen.
ABN AMRO Bank N.V. kan de actievoorwaarden tussentijds wijzigen en de actie op elk moment stoppen of verlengen. In dat geval komt een gewijzigde versie van de actievoorwaarden, voorzien van een datum, op abnamro.nl.
Deelname aan het actieaanbod beleggen staat open voor alle natuurlijke personen die voldoen aan de reguliere voorwaarden die horen bij beleggen.
Aan het meedoen aan de actie zijn geen kosten verbonden. Lees meer over de kosten van beleggen.
De actie is een initiatief van ABN AMRO Bank N.V. gevestigd te Amsterdam.
Op deze actie is Nederlands recht van toepassing.
Waar kan ik vragen stellen over deze actie?
Als de gegeven informatie niet het antwoord bevat van uw vraag, dan kunt u ons telefonisch bereiken op 0900 – 9215 (gebruikelijke belkosten): 24/7 bereikbaar.

Wat doe ik als ik niet tevreden ben over deze actie?
Als u niet tevreden bent over deze actie, dan kunt u een klacht indienen via een klachtenformulier op onze website: www.abnamro.nl/klachtenregeling. Op de site leest u ook wat de klachtenprocedure is.