Update 3 juni 2021:

Door de Crypto dip is de portfolio van de eerdere earnings flink gedaald in waarde, toch is er nu een mogelijkheid om via Coinbase Earn $3 aan MATIC te verdienen door het maken van een quizje, hierbij de antwoorden:

1 – Ethereum

2 – Validators

3 – Internet of blockchain on Ethereum

 

Oorspronkelijk bericht 15 mei 2021:

Via Coinbase Earn kun je d.m.v interactieve lessen en het maken van quizjes crypto valuta verdienen. Zojuist heb ik mij geregistreerd en de volgende crypto valuta verdiend:

$3 FORTH
$3 SKL
$3 GRT
$10 XLM
$9 COMP

Met een totale huidige waarde van € 23,-

Daarnaast krijg je via de actie link gratis €8,- aan Bitcoin als je voor € 82,- aan Bitcoin aankoopt. Niet gek toch?

Ga naar de actie

Antwoorden van de huidig actieve quizzen:

Ampleforth $3 FORTH
1: Rebase
2: AMPL and FORTH
3: DeFi building block

$3 for Skale, or SKL on coinbase
Who can deploy a blockchain with SKALE?
Any Ethereum application
How can SKL holders receive rewards?
Delegate SKL to a validator
The SKALE network is built to support…
An internet of blockchains

The Graph (GRT) $3
Question 1: What information is indexed by The Graph?
Correct answer: Blockchain data.

Stellar Lumens (XLM) $10
Question 1: What is Stellar?
Correct answer: A decentralized protocol that unites the world’s financial infrastructure.
Question 2: What are Stellar Lumens (XLM)?
Correct answer: Facilitating low-cost, universal payments.
Question 3: Why is Stellar good for sending remittances?
Correct answer: Transactions are fast, inexpensive, and global.
Question 4: Why would banks and businesses use Stellar?
Correct answer: To issue, exchange, and transfer tokens quickly and efficiently.
Question 5: How does Stellar’s Consensus Protocol work?
Correct answer: It relies on the cooperation of trusted nodes to confirm transactions.

Compound (COMP) $9
Compound
All the correct Coinbase Earn answers Compound.
Question 1: What is a key benefit of using compound?
Correct answer: Earning Interest on your Crypto.
Question 2: What do you need to do to borrow crypto with compound?
Correct answer: Supply a Crypto asset as collateral.
Question 3: Who gets to decide the future of the Compound Protocol?
Correct answer: COMP token holders.