Via de actiecode 1234567890 kun je 2 trekkingen gratis meespelen bij de Bankgiro Loterij, wie niet waagt, wie niet wint? De actie loopt t/m 31 december 2021 en de trekkingen vinden op de laatste doordeweekse dag voor de 10e van iedere maand.

Vandaag ben ik gestart met meespelen en dat betekent dat ik met de trekking voor 10 juni en 10 juli meespeel en ik zal jullie op de hoogte houden van de geldprijzen!

Ga naar de actie

Opzeggen kan nadien eenvoudig online middels dit formulier en/of door het storneren van de incasso.

Voorwaarden:

Hoe werkt het

Hoe werkt het  
U kunt deelnemen aan deze actie door binnen de actieperiode op deze website een (extra) lot te kopen voor de BankGiro Loterij. Deelnemers aan de actie maken, omdat zij gaan meespelen in de BankGiro Loterij, kans op alle prijzen uit de reguliere trekking van de BankGiro Loterij. De uitslagen van de maandelijkse trekking zijn elke 10e van de volgende maand te vinden op bankgiroloterij.nl.

Deze actie loopt t/m 31 december 2021. Als u gaat meespelen, speelt u 2 trekkingen gratis mee! In deze trekkingen maakt u gratis kans op de prijzen uit het reguliere prijzenpakket. U kunt bij deze actie met maximaal 1 lot instappen. Na de gratis trekkingen gaat u betaald meespelen. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht en de uitslagen worden gepubliceerd op bankgiroloterij.nl

Gratis BankGiro Loterij VIP-KAART 
Wanneer u meespeelt in de BankGiro Loterij ontvangt u van ons ook nog een gratis persoonlijke VIP-KAART. De VIP-KAART is exclusief voor alle BankGiro Loterij deelnemers. Hiermee kunt u gratis naar ruim 100 Nederlandse topmusea en krijgt u korting op de leukste dagjes uit.

Meespelen in de BankGiro Loterij  
De laatste 5 cijfers van uw bankrekeningnummer zijn uw lotnummer. Deelname is mogelijk vanaf 18 jaar. Door mee te spelen met een (extra) lot machtigt u de BankGiro Loterij tot wederopzegging om voor ieder lot vanaf de januari trekking, per trekking 14,25 euro van uw rekening af te schrijven. Er zijn 15 trekkingen per jaar. Opzeggen kan op ieder gewenst moment via onze Ledenservice, op bankgiroloterij.nl of per post.

Uitslagen 
De maandelijkse trekking van de BankGiro Loterij vindt plaats op de laatste doordeweekse dag vóór de 10e van de volgende maand. De Paastrekking vindt plaats op 9 maart 2021, de Herfsttrekking op 9 september 2021 en de Kersttrekking op 9 december 2021. De trekkingen vinden plaats vanaf 10.00 uur in de Beethovenstraat 200 te Amsterdam. De uitslagen van de maandelijkse trekkingen worden elke 10e van de maand gepubliceerd. Wijzigingen voorbehouden.

Deelnemersreglement 
Deelname aan de loterij betekent aanvaarding van het Deelnemersreglement en de Algemene Voorwaarden VIP-KAART, op aanvraag verkrijgbaar via onze Ledenservice of op bankgiroloterij.nl.

  • De vergunning voor de loterij is afgegeven door de Kansspelautoriteit onder kenmerk 10235 d.d. 23/12/2016.
  • Bij geldprijzen boven de €449,- wordt de wettelijk vastgestelde kansspelbelasting ingehouden.
  • Uw persoonsgegevens worden verwerkt volgens het Privacy Statement van de loterij, na te lezen op bankgiroloterij.nl/privacy.
  • Stelt u geen prijs op onze reclame, dan kunt u dit schriftelijk melden aan: BankGiro Loterij, Antwoordnummer 47546, 1070 WB Amsterdam.
  • Met u deelname steunt u 78 culturele organisaties in Nederland.