Via de Nederlandse Ski Vereniging kun je een NSkiV branded Visa Card aanvragen, deze is het 1e jaar gratis en daarnaast krijg je een tegoed van € 35,- op de kaart om uit te geven.

  • Nu het eerste jaar gratis + € 35,- tegoed
  • Wereldwijd betaalgemak
  • Inclusief Aankoopverzekering van 180 dagen

Vraag de NSkiV Visa Card hier aan

€35 cadeautegoed bij de NSkiV Visa Card Met de NSkiV Visa Card geniet je van wereldwijd betaalgemak. Dat is vooral super handig tijdens vakanties. Zonder contant geld op zak kun je met de NSkiV Visa Card betalen bij ruim 27 miljoen adressen, wereldwijd. Bij het boeken van je reis, de benzinepomp onderweg, autohuur, het afrekenen van de tolweg, skihuur, het betalen van je skipas en in restaurants en hotels.

Bovendien profiteer je ook van 180 dagen Aankoopverzekering op vrijwel al je aankopen. En bestel je iets online en komt het niet aan? Dan kun je aanspraak maken op de Aflevergarantie.

Vraag de NSkiV Visa Card nu aan en krijg €35 cadeautegoed. Met dit tegoed kun je bijvoorbeeld voor één jaar je nieuwe of bestaande NSkiV-lidmaatschap betalen! Bovendien betaal je het eerste jaar geen jaarbijdrage voor je Visa Card.

Na het eerste jaar bedraagt de jaarlijkse bijdrage €18. De aanvraag dient door ICS te worden goedgekeurd. Of je in aanmerking komt voor de aangevraagde Card hangt af van je financiële situatie. Hiervoor zal je onder andere bij Stichting Bureau Krediet Registratie getoetst worden.

Om de NSkiV Visa Card te kunnen aanvragen, dien je minimaal 18 jaar en woonachtig te zijn in Nederland. Nadat je de NSkiV Visa Card hebt gedeblokkeerd, zal door ICS een tegoed van €35 op je NSkiV Visa Card worden bijgeschreven. Dit tegoed kun je wereldwijd besteden bij alle VISA acceptanten. Je kunt slechts één keer gedurende de gehele actieperiode deelnemen aan deze actie.

Indien je reeds in het bezit bent, of de afgelopen 24 maanden in het bezit bent geweest van een NSkiV Visa Card, ben je uitgesloten van deelname aan deze actie. Bij opzegging van de Card vervalt het niet gebruikte cadeautegoed. ICS behoudt zich het recht voor deze actie te allen tijde te beëindigen, te verlengen en/of deze actievoorwaarden te wijzigen of aan te vullen. Hiervoor is geen aankondiging vereist